Snart upp i sadeln igen

Pga. min skada så blir det inte många uppdateringar.. klarar ju bara av att titta till hästarna just nu och se till att har det bra i hagen men imorgon eller idag kanske jag ska skriva nu när klockan är efter 00 så kan jag inte vänta längre utan jag får proppa i mig några värktabletter sen ska jag ta en skogstur med min kompis som lånar Neppe så tar jag Trollet.

Jag tog ju en kort tur i torsdags när kvinnan kom o provred Maya o det gick ju bra, hon åkte förresten på prov en månad i fredags.. Hoppas det blir ett förevigt hem nu för Mayas skull, saknar henne redan såklart men det blir nog bra, det va tur att jag ej hann rida henne innan då skulle saknaden va värre tror jag så skadan kom ganska lägligt ändå. 😉


Ska försöka komma ihåg systemkameran så jag kan knäppa några kort men blir ju tyvärr inga när vi rider, saknar ju en fotograf. 
Tänkte även ta ridhuset någon dag o har knepat ihop en liten bana med bommar för ökad och samlad trav och koner i mitten att rida igenom i volten.

Bilden är inte 100% rätt det ser man ju men ungefärligt.
Bra eller dålig? Ska jag ändra något? 


Kommentera