Stall hjälpredan

Förra veckan tog jag upp all utrustning ovanpå stallet för att vi fick hjälp att rengöra stallet med en högtryckstvätt dagen efter. Min hund Yasha fick vara med både när jag tog upp och idag när jag tog ner grejerna. Duktig vovve.

Efterbilderna har försvunnit(?) men syns inte så mycket skillnad för färgen har försvunnit så dant.

 Nu är det lite renare iallafall. Men tyvärr blir vi nog av med stallet inom en snar framtid då bonden fått för sig att göra ett fikarum av stallet FAST han bor 10 meter bort och har ca 7 andra bodar o lador… Usch va svinigt. Så jag letar efter relativt billig stallplats OCH nytt hus att hyra för vi vill inte bo kvar här, han är så förjävligt dum i huvudet. Vi frågade ”vad ska vi göra med hästarna då? Neppe vågar vi ju inte sälja för han är 17 år, varmblod och haft en skada som kan komma tillbaka i ögat” Då fick vi svaret – ”Det är inte vårt problem”. USCH säger jag.
Vi har bott här i 5-6 år och han har knappt gjort en enda sak som måste fixas, hagen håller på o faller ihop då stolparna är ruttna så det har vi fixat provisoriskt, dörrarna till stallet är trasiga, finns ingen el i stallet, fönstrena i huset är ej täta, kaminen har gått sönder, vedboden rasar snart ihop och ja det är säkert massa mer.. 

Kommentera