Helgen

I helgen har det visst ekat tomt här men jag åkte ut till min mor i fredags och tog hand om hennes hundar då hon va ute och åt osv med några från hennes jobb. Min granne som är min vän följde med och vi dammade av mitt gamla nintendo 64 och spelade lite mario kart.

Jag blev kvar där till lördag tills grannen kom och hämtade mig och hundarna runt 5-tiden för att sen åka och lämna mina hundar hos mig och sen åkte vi en snabbis till Trollet.

Söndag va jag ledig från stallet så jag följde med min mor på en bomässa där vi hittade lite smått o gott. Vi va inte där så länge men tillräckligt länge för att få med oss en del hem. 😉 


En bamboo kudde som ska ge bra stöd då jag har problem med mina axlar. Det ska bli kul att testa den, just nu ligger den och fluffar till sig.
I info bladet står det bl.a:
”Kudden består av tryckavlastande memoryskum som ger optimalt stöd till nacke och skuldror när du sover.” ”Det innebär att nackmuskler, axlar och rygg slappnar av och ökar blodcirkulationen.”
IMG_4605

En stekpanna som är väldigt ful men förhoppningsvis är den bra, de jag har nu är från stenåldern typ. 😉IMG_4607

Till stekpannan fick jag en sån här mojjäng gratis. 😀IMG_4608

En speciell borste med vridbart handtag och ”V”-formade ”strån” som ska vara väldigt bra, man kan ha den till allt möjligt tex att borsta av päls från schabrak eller hästen t.om. Jag tänkte dock ha den hemma för att få bort päls från mina mattor då pälsen sitter som berget på dom, jag testade en snabbis och det funkade jättebra! Den går att tvätta i maskinen så ev kanske jag tar med den till stallet också nån gång. IMG_4610 IMG_4611

Och till sist ett ”Power Balance” armband mot stress/yrsel. Det fick jag tips från mamma då hon har köpt ett via en från hennes jobb och det funkar jättebra på henne! Det ska tydligen skicka ut positiva joner och det håller i ca 2-4 år beroende hur mycket det behöver skicka ut. Info bladet glömde jag i min mors väska så kan tyvärr inte berätta mer om det just nu. Fanns i alla möjliga färger men jag valde svart så det inte sticker ut så mycket och det är lättare att matcha med kläder, inte för att jag brukar matcha färger men ändå haha.IMG_4615

 

Efter bomässan följde jag med mamma till Finspång och hjälpte till att rensa i mormors lägenhet då hon har flyttat till ett ålderdomshem rensade vi på saker som hon skulle ha med sig och inte då allt inte får plats där. Massvis gammalt/trasigt kunde kastas och mycket skänkas. Det var skönt att mammas brors sambo va med som avlastning för mamma som tycker det är jätte jobbigt och då hon jobbar med liknande kunde hon hjälpa till med väldigt mycket om vad mormor behöver och hjälpa till att kasta saker annars skulle nog mamma försökt behålla allt. 😉 Jobbigt såklart men det går ju tyvärr inte att behålla gamla trasiga saker. Självklart sparar vi minnesgrejer och sånt mormor vill ha kvar men tex gamla kläder hon aldrig använder och trasiga jultomtar/krukor osv. kastas.

Jag fick ett äldre sminkbord som jag tänkte måla om och lite prydnadssaker som påminner om min barndom med mormor.

När jag kom hem va jag dyng trött! men klockan va bara runt 6 så jag tvingade mig att va vaken och grannen kom ner så körde vi Mario Kart till Wii, käkade lite och såg på två avsnitt av Vampire Diaries som jag börjat se på Netflix, sen somnade jag väldigt fort lite efter 10-tiden.

 

Inlägg om när Trollet va hos hästkliniken kommer lite senare

Kommentera