Långt blandat inlägg om dagen + bildbomb från igår

Idag har jag haft ganska fullt upp, först kom min pappa och hans bror med saker från deras mormor som tyvärr gått bort nyligen och de båda har fullt i förråden så sakerna får va i mitt förråd tills pappa kan hyra en kärra och köra ut det till hans landställe och då pappa har en whiplash skada kan det ta ett tag innan han orkar men det gör mig inte så mycket bara jag får tag i mina sommar jackor sen för två veckor kan enkelt bli två månader för honom tyvärr. Usch för såna skador jag tycker så synd om honom.

Senare åkte jag och Hannes (grannen) till min mor för att hämta mitt Nintendo 64 som han ska göra rent så vi sen kan använda det woho! 
Hämtade även ett gäng med hjälmar som jag växt ur men som är i fint skick och ej avramlade med då min farbror skulle vilja ha en till sin dotter och även en väst jag sen hämtade i stallet. Så imorgon kanske pappa och han kommer ut hit och hälsar på så han får titta på sakerna.

Efter att ha varit hos mamma åkte vi till djurmagazinet och köpte hundmat, perfekt nu när det börjat ta slut har de 150kr rabatt på det fodret jag använder, SUPERbra när jag inte har så mycket pengar över just nu..Köpte även biotin och linfröolja till Trollet.
Sedan åkte vi ut till Jursla för att hälsa på Hannes kompis för att kolla om han hade en speciellt skruvmejsel till N64:at men icke så Hannes gjorde en egen av en penna sen hahha.

Sen åkte vi hemåt, jag tog ut hundarna, käkade lite och fixade så att jag får lite räkningar via mail och e-faktura istället för brev så jag slipper brev utgiften som tillkommer och mindre papper att slänga. Bytte snabbt om till ridkläder och åkte sen till stallet med Hannes, väl där tittade vi till Neppe, hittade västen min farbror ska kolla på och rensade lite grejer i skåpet som jag flyttade upp till lilla stallet där Trollet står nu då jag blir av med mitt skåp i stora stallet tyvärr så snart kommer mitt hem invaderas av hästgrejer då allt inte får plats i lilla stallet. :/
Det va mycket kallare idag än igår så jag är glad att jag ibland är smart genom att ha extra kläder i stallet så satte på mig en till fleece tröja och åkte sen upp till Trollet och fixade hennes box o allt som hör till och till sist rengjorde jag hennes hovar från lera och gav henne mat. Tänkte att hon kan få va lerig ett tag till då hon kommer bli lika lerig imorgon och nästa dag o nästa dag och hon njuter till FULLO just nu och älskar leran. Tänkte göra en stortvätt på henne sen men man kan säga att hon lever upp till sitt smeknamn just nu. 😉 Tycker det är så svårt att avgöra om man ska ha regntäcke eller inte men just nu ska hon få vara utan men kommer nog sätta på ett senare om det inte hinner torka upp för hon gör sådär jämt, hon ser likadan ut varje dag även om jag tagit bort leran dagen innan.

 

Efter stallet blev det att åka till bauhaus för att köpa nya skruvar till spelet, gick även in på rusta för o kolla om det fanns nått roligt som födelsedagspresent till min vän men utan resultat. Istället hittade vi gräsfrön då jag måste så om min gräsmatta men tänkte att det är bättre att åka till plantagen för att få mer råd om hur man ska göra och det fick vi men men med allt som måste höra till skulle det gå på runt 500kr och det kan jag tyvärr inte lägga ut just nu så min fula gräsmatta får va ful ett tag till. 😉 
Sen åkte vi bara snabbt till Coop och köpte lite dricka och en hink till stallet. Nu är jag äntligen hemma igen!

 

Hoppas det snart blir lika fint väder som igår det ger så mycket energi och djuren älskade det. Jag satt ute i solen utan jacka från 11-16 ungefär och en läste en bok, medans hundarna lekte/vilade och katterna fick va ute en stund de också. Billy va ute nästan lika länge som mig men Ponny Skrutt ville in efter en timme ca då hon inte riktigt vant sig vid selen än så mest låg hon hos mig men fick ut henne i gräset en stund iallafall. 

Lägger upp en liten bildbomb från igår. 

IMG_4623 IMG_4624 IMG_4626 IMG_4629 IMG_4630 IMG_4634 IMG_4638 IMG_4643 IMG_4647 IMG_4649 IMG_4652 IMG_4655 IMG_4657 IMG_4658 IMG_4661 IMG_4663 IMG_4666 IMG_4668 IMG_4676 IMG_4680 IMG_4682 IMG_4687 IMG_4691 IMG_4695 IMG_4696 IMG_4702

Kommentera