Frånvaro pga datorproblem

Nu är datorn äntligen fixad, grannen hjälpte mig och datorn är nu ok igen!

Det har inte hänt såå jätte mycket sen senast förutom att Trollet stormtrivs att få gå ut i hagen med hästkompisar igen varav det gjorde att min hästmedhjälpare slutade då hon inte fick ut henne ur hagen och sa då att hon inte klarade av Trollet men det var lika bra för nu när hon börjar friskna till behöver jag en lite mer erfaren av hästar för att kunna hjälpa till. Jag har träffat en tjej två gånger nu och hon klarar av min häst galant så henne hoppas jag på! Dock har hon varit sjuk förra veckan men hoppas hon vill komma ut nån dag denna vecka istället. 
När hon kom till stallet tog vi tag i en stor rengöring av Trollet och fick bort det mesta av leran, hon har ju självklart rullat sig igen men hon är inte alls lika lerig nu.

Sen tog vi en promenad tillsammans för att se om hon orkar med att stanna och styra hästen när hon får till sin envishet och det gick bra. Hon fick även testa att duscha av hennes hovar då vi måste göra det varje dag innan hon ska in för kvällen så inte bakterierna kommer tillbaka.
Personen sa att hon var väldigt intresserad så jag hoppas hon inte ångrar sig för hon verkar väldigt bra för Trollet.

IMG_4713

Kommentera