Hästkliniken

Hur gick på det kliniken då?

Först o främst så gick lastningen faktiskt bra båda gångerna! Woho!
Och väl där fick vi då vänta ett tag eftersom lastningen brukar ta lite längre tid så hon fick stå i en box där ett tag men vi behövde inte vänta jätte länge som tur var utan efter ca 20 minuter fick vi komma in och jag va väldigt nervös då jag tyckt att hon ömmat på en framhov men allt såg jättebra ut och ömmandet va nog för att hon tyckte det kändes konstigt för att strålen höll på att släppa (de kan typ ömsa stråle när de stått inne så länge.) Hon hade en liten spricka i en hoven där det växte ut men hovslagaren sa att det inte är ett bakslag utan sprickan har kommit på den del som var kvar efter att han klippt upp hoven första gången så den kan redan då varit ganska svag så den fick han klippa bort men resten som hade växt när var hårt och starkt sa han så ev om två verkningar till kan hon börja få special skor och börja ridas lite smått igen. 🙂

Vi ska tillbaka den 12e maj så får se om hon får skor redan då eller kanske nästa. Jag har inte bråttom att börja rida henne utan vi sa båda att det är lika bra att vänta ett tag till då det inte är värt att chansa just nu. Dock är jag väldigt sugen på att börja rida igen såklart!

 

Men eftersom ridmusklerna verkligen har flugit iväg så har jag nu kört igång med yoga och lite muskelträning för att få igång balans och muskler igen så jag är fit for fight  när jag min bomb till häst ska sättas igång.

Hm kanske ska försöka hitta en sadel då också så jag slipper börja barbacka på en häst som inte blivit riden på hela vintern. 😉

Trollet hos hovis, fick bilden av min kompis som var med och såg inte förrän flera gånger efter att det nästan ser ut som att hon bara har två ben.
mms_20160408_192447

Kommentera