Måndags

Just nu har jag lite motivation och skrivkramp men i måndags åkte vi till Söderköping där Jem & Fix ligger och köpte strö pellets och spån som va väldigt välbehövligt i boxen, skulle ha köpt det förra veckan men hann inte dit innan stängning den dagen och det va mycket dyrare på City gross som va öppet så det fick vänta men det räckte precis så det fanns ändå i boxen. Så hon fick nytt strö i nästan hela boxen och ny halm då jag lägger det i ena kanten så att hon kissar och bajsar där annars gör hon det i hela boxen och det funkar bra. Hästarna stor redan inne så ställde henne i gången medans jag fixade ströet,  mockning, vatten och mat och hon stod så snällt och väntade. Fixade även en planka som åkt dän lite då hon inte är så glad i sin nya boxgranne sparkar hon lite när de får mat tyvärr.

Sen fick Trollet lite ompyssling så klart och spolade hennes hovar osv.

DSC_0055 DSC_0057 DSC_0060_1

Kommentera